HTML

Nantinane!

Hogy mit gondolok én az MSZP-ről? Mit gondolok az SZDSZ-ről? Semmi jót! De létezik egyáltalán olyan blogger, aki jót is tud gondolni ezekről? Mi? Tudom, aszondod igen! Én meg azt, hogy hát persze, seggnyalók meg kollaboránsok mindig is voltak, meg lesznek. De azon kívül? . Nánti Büngéjének MSZP szeretete olyan, mint az indián és a fehér ember vonzódása a Vadnyugaton! Vagyis szívből szeretnék egymást: 1. Megskalpolni, legalább. 2. Kínzóoszlophoz kötözni. Ha lehet! 3. Lóhátról, lasszóval körül vonszolni a prérin. Ráadásként. 4. Kifüstölni a faházból, szalmaköteggel, íjjal, lőfegyverrel, Meg sok ilyen édes, ártatlan vadnyugati fogással kedveskedni, ugye? Miért? Hogy, hogy miért? Mert az MSZP, szerintem egyre jobban támad engem, valahogy csak kell védekeznem. Az SZDSZ meg hátbatámad, ami még rosszabb! Hogyan támad? Hát azt mindenki láthatja madártávlatból is, hogy egyre rossazbb az életminőségem, roszabb az esélyem az élethez, meghalni még nem szeretnék, bármennyire is erőlködnek, ja!

Friss topikok

  • Bünge: Na mi van birkák? Tetszik a gumibot? Valami jó kis modern tervezésű lehet, hogy úgy szeretitek? (2009.04.03. 00:53) Mire jó a gumibot?
  • Bünge: Na mi van birkák? (2008.12.02. 07:15) Birkák vagyunk talán?

Linkblog

Archívum

Mire jó a gumibot?

2008.12.01. 05:28 Bünge

Ez a gumibot! Ha most rögtön meg akarom tudni, mit gondol az átlag ember e honban, akkor elég az ha kapásból belépek egy fórumba, és olvasni kezdek háeszeket, íme, az első hozzászólás valahonnan, valakitől: „20 éve semmi más nem történik, mint a társadalmi többség politikai részvételének a visszaszorítása minden lehetséges eszközzel. Különösen veszélyes a politikai gondolkodás és tevékenység ördögi, amorális, megosztó stb. jellegét hangsúlyozó közhangulat megteremtése. Ebből a körből ki kell törni, mert ha nem, akkor mi adjuk át a hatalmat önként annak az elitnek, amelyet egyébként csak szidni szoktunk.” Vagy egy másik hsz „ … a demokrácia a nép hatalmát jelenti, de egy a múlt rendszerből köpönyeget fordított politikai osztály bitorolja a hatalmat már húsz éve kis hazánkban, a kisztitkárok hada. Mivel más alternatíva nincs, legalább nevezhetnénk posztkommunizmusnak, mert ezt a mai népnyúzó, hazug rendszert demokráciának nevezni éppen olyan csúsztatás, mint engem szépnek.” Rendőrterror A fenti sorok hűen jelzik azt, hogy a nép hatalma nullázódik, és lassan már egy gumibottal megfélemlített csorda lettünk.< 2006-ban, de még előtte is, az emberek rájöttek arra, hogy mi készül itt, és megpróbálták érvényesíteni az Alkotmányban rögzített jogaikat, igen de a gumibot közbelépett. És áramlott a fizetett provokátorok hada balhézni, hogy hadd legyen ok a gumibot uralmának. A szolgák persze, mint mindig, igyekeztek uraiknak kedvezően leugatni a bajt észlelőket, és kígyót, békát kiáltottak mindenkire, aki a nép tiltakozási jogát szentnek és igaznak hirdette meg. És a gumibot dolgozott, túlórázott, könnygázt és gumilövedéket kapott harcostársnak és jó barátnak. A gumibot ettől eleinte megszeppent ugyan, hogy hát mégis ennyire nagy a baj? Ő eddig azt hitte, hogy csak rendet kéne teremteni az utcán, így hát nem is csatára készült. Ám de a gumilövedék, az ő drága jó édestestvére elmagyarázta, hogy a történelem elszemtelenkedett, mert sokan szó szerint akarják érteni a demokrácia szó igazi jelentést, a néphatalmat, ami már elég ok arra, itt és most megmutassák, mit tudnak, és példának okáért gúnyos, gyuricsányos kacagással kilőtte egy békés járókellő szemét. Hát erre volt jó a gumibot! Hogy megakadályozza azokat, akik a totális csőd felé haladásunkat meg akarták akadályozni. Szánt szándékkal meg!

1 komment

Címkék: blog politika mszp szdsz gumibot

A bejegyzés trackback címe:

https://nantiesazmszp.blog.hu/api/trackback/id/tr20797226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bünge · http://mikegy.fw.hu 2009.04.03. 00:53:16

Na mi van birkák? Tetszik a gumibot? Valami jó kis modern tervezésű lehet, hogy úgy szeretitek?
süti beállítások módosítása