HTML

Nantinane!

Hogy mit gondolok én az MSZP-ről? Mit gondolok az SZDSZ-ről? Semmi jót! De létezik egyáltalán olyan blogger, aki jót is tud gondolni ezekről? Mi? Tudom, aszondod igen! Én meg azt, hogy hát persze, seggnyalók meg kollaboránsok mindig is voltak, meg lesznek. De azon kívül? . Nánti Büngéjének MSZP szeretete olyan, mint az indián és a fehér ember vonzódása a Vadnyugaton! Vagyis szívből szeretnék egymást: 1. Megskalpolni, legalább. 2. Kínzóoszlophoz kötözni. Ha lehet! 3. Lóhátról, lasszóval körül vonszolni a prérin. Ráadásként. 4. Kifüstölni a faházból, szalmaköteggel, íjjal, lőfegyverrel, Meg sok ilyen édes, ártatlan vadnyugati fogással kedveskedni, ugye? Miért? Hogy, hogy miért? Mert az MSZP, szerintem egyre jobban támad engem, valahogy csak kell védekeznem. Az SZDSZ meg hátbatámad, ami még rosszabb! Hogyan támad? Hát azt mindenki láthatja madártávlatból is, hogy egyre rossazbb az életminőségem, roszabb az esélyem az élethez, meghalni még nem szeretnék, bármennyire is erőlködnek, ja!

Friss topikok

  • Bünge: Na mi van birkák? Tetszik a gumibot? Valami jó kis modern tervezésű lehet, hogy úgy szeretitek? (2009.04.03. 00:53) Mire jó a gumibot?
  • Bünge: Na mi van birkák? (2008.12.02. 07:15) Birkák vagyunk talán?

Linkblog

Archívum

Birkák vagyunk talán?

2008.12.01. 05:48 Bünge

Virággal az erőszak ellen

Volt idő, amikor szép fővárosunk, a dicső múlttal rendekező Budapest birkakarámmá változott. Vajon mikor és hogyan történhetett? Itt a kérdés, hol a válasz? Íme a birkák terelése! A Budapestet megszállás alatt tartó Kiváltságosok a birkanépet Kordonokkal terelik a tapsoló szolgák felé, ahol aztán kedvére tapsikolhat, „szeretett” nagy vezérük „őszinte” beszédéhez? Azt mondják, valami ilyesmi volt. De nem mindenki birka Ez a hír járja. Meg az is, hogy a birkák jól tűrik a kordont, szeretik el nem távolítani egyetlen elemét sem. Jaj, dehogy is a gumibot miatt. A gumibot csak amolyan megszokott viselete a kiváltságokkal felruházott juhászoknak. Vagy nem? Mert kell a taps, meg a birkabégetés, ugye valakinek jelezni kell a nagy birka hűséget, a kiporciózott takarmányért, melyet elfogyaszthatnak. Vajon a világ közvéleménye megszólal ez ügyben? Adnak e még ennél is brilliánsabb ötleteket?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nantiesazmszp.blog.hu/api/trackback/id/tr42797236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása